/ - PHOTO BY HASSAN RAFHAAN ON UNSPLASH, ilkustracija
18/10/2021 u 16:41 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Језиви детаљи убиства у Добоју: Младића отели и изболи 40 пута

Иако Б.Ф. није желио да говори због страха, полиција је у два дана успјела да расвијетли шокантан случај и ухапси злостављаче

Полиција у Добоју ухапсила је три особе због сумње да су брутално мучили и сакатили мушкарца Б.Ф. (23), преноси Pink.rs.

Осумњичени се терете да су 15. октобра отели и убацили у ауто Б. Ф. (23), а док су се возили у “хјундаију” насилници су тукли несрећног мушкарца, преноси Srpskainfo.

Како се сумња, Б. Ф. су потом одвезли на једну локацију у околини Добоја, гдје су га скинули и свезали пластичним везицама. Извор Српскаинфо тврди да су двојица држала жртву, док је трећи осумњичени везао Б. Ф.

Након тога, један је скалпелом сјекао жртву, док се овај није онесвијестио.

- На тијелу оштећеног забиљежено  је 40 рана, од којих су неке дубоке посјекотине до кости – открио је извор Српскаинфо.

Када је жртва пала у несвијест, насилници су побјегли.

Иако Б.Ф. није желио да говори због страха, полиција је у два дана успјела да расвијетли шокантан случај и ухапси злостављаче.

Током претреса стана једног од осумњиченог пронађени су материјални докази. Након криминалистичке обраде тројица насилника спроведена су на саслушање у добојско тужилаштво.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 03:26