Sudjenje Naseru Keljmendiju u Pristini / - SRDJA BOLJEVIC
25/08/2023 u 20:39 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Keljmendi pravosnažno oslobođen svih optužbi

Od danas, protiv Keljmendija se ne vodi niti jedan krivični postupak na Kosovu, niti ga se više može nazivati narkodilerom, rekao je advokat Beriša

Prema drugostepenoj i konačnoj presudi, Naser Keljmendi je oslobođen svih optužbi za organizovani kriminal i za ubistvo ratnog sarajevskog komandanta Ramiza Delalića Ćele, piše Avaz.

Ovu informaciju je za portal "Avaza" potvrdio njegov advokat Besnik Beriša. 

- Apelacioni sud je donio presudu kojom se potvrđuje da je gospodin Keljmendi oslobođen svih optužbi, te od danas protiv njega se ne vodi niti jedan krivični postupak na Kosovu, niti ga se više može nazivati narkodilerom, kao što je to bio slučaj do sada - naveo je Beriša.

On je dodao da su, dvije instance suda na Kosovu, uključujući i Međunarodni sud sastavljen od većine stranih sudija, potvrdile  da su optužbe Šejle Turković i Zijada Turkovića, koje su sačinjavali korumpirani tužioci, bile potpuno lažne. 

- Dakle, da, gospodin Keljmendi je konačno slobodan iako je proces trajao dugo. Deset godina je proveo zajedno sa mnom boreći se protiv nepravde, ali je konačno pravda pobijedila - rekao je Beriša. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. novembar 2023 13:17