/ - Фото: Тужилаштво Србије
15/12/2021 u 11:05 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Код Беливука и Миљковића луксузни сатови и накит

Приликом претреса стана Вељка Беливука пронађен је мушки „ролекс”, вриједан 17.000 еура, као и златни ланац са 19 плочица, од којих на једној страни стоји натпис Вељко, Бојана

Приликом претреса стана Вељка Беливука пронађен је мушки „ролекс”, вриједан 17.000 еура, као и златни ланац са 19 плочица, од којих на једној страни стоји ћирилични натпис Вељко, Бојана, као и имена њихове дјеце, пише КУРИР.  Оданост и свирепост у свијету подземља, како наводе, посебно се цијене.

- Како другачије може да се протумачи чињеница да су у становима Вељка Беливука и Марка Миљковића пронађени ручни сатови "ролекс" и "брајтлинг" вредни 36.400 еура, за које се сумња да су заправо поклони од вође "кавчана" Радоја Звицера- пише Објектив.

Према информацијама до којих је дошао Објектив, ни код Беливука ни код Миљковића нису пронађени рачуни за укупно четири скупоцјена ручна сата које су чували у својим становима у Београду. Да се Беливук и Миљковић нису машили за свој џеп, потврђује и Божа Спасић, бивши функционер Државне безбједности.

- Вође криминалних група у већини случајева не дају свој новац на те скупоцене ствари већ их добијају на поклон. Претпоставка да су можда неке од тих сатова скинули са руке неке од жртава, као што је Милан Љепоја, не могу да стоје. За њих би тако нешто било ризично и опасно, због тога су и уништавали ствари жртава. Ти сатови су стигли из "других извора" - објашњава Спасић.

Према извјештају полиције, приликом претреса Беливуковог стана у Живка Давидовића, пронађен је скупоцени мушки "ролекс", вриједан 17.000 еура (два милиона динара), као и златни ланац са 19 плочица, од којих на једној страни стоји ћирилични натпис Вељко, Бојана, као и имена њихово двоје малолетне деце.

- Код Миљковића је у витрини, у дневној соби, пронађен мушки ручни сат марке "ролекс", сребрно златне боје, а у спаваћој соби у тегет кутији нађен је ручни сат "брајтлинг" са црном кожном наруквицом, вриједан 2.200 еура. У стану је нађен и јефтинији "ролекс" од 3.400 еура. Такође, у дневној соби је нађена златна огрлица са угравираним именима Марко, Тања и именима њихових двојице малољетних синова - сазнаје Објектив од извора блиских истрази.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 07:37