Vila Radoičić / - FOTO: PRINTSCREEN
01/10/2023 u 19:41 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Kosovo oduzima Radoičiću vilu, koristiće je za potrebe policije

Svećlja je rekao da je Radoičić vilu sagradio na zemljištu Agencije za šumarstvo Kosova i istakao da razgovara sa ministrom poljoprivrede kako bi ta imovina bila prenijeta na Ministrstvo unutrašnjih poslova

Kosovski ministar unutrašnjih poslova Dželjalj Svećlja izjavio je da planira da vilu Milana Radoičića, koja se nalazi na jezeru Gazivode, pretvori u stanicu za jedinicu Kosovske policije sa čamcima.

Svećlja je rekao da je Radoičić vilu sagradio na zemljištu Agencije za šumarstvo Kosova i istakao da razgovara sa ministrom poljoprivrede kako bi ta imovina bila prenijeta na Ministrstvo unutrašnjih poslova, prenosi Kossev.

Hoćemo da je koristi Kosovska policija kao stanicu za jedinicu sa čamcima u Graničnom odjeljenju, rekao je Svećlja na konferenciji za štampu u južnom dijelu Kosovske Mitrovice.

Prema zvaničnim podacima Kosovske policije i izjavama iz Beograda, u sukobu u Banjskoj su, pored jednog pripadnika Kosovske policije, ubijena trojica naoružanih Srba sa Kosova.

Kosovski ministar je kazao da se operacija Kosovske policije nastavlja i da se vrše pretrage terena, ali da izvještaji obavještajnih službi ukazuju na više poginulih.

Informacije govore o više, ali čim budemo imali dokaze, mi ćemo ih objaviti, rekao je Svećlja.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 22:00