ilustracija / - ZVOR: YOUTUBE/PRINTSCREEN/KOSOVO ONLINE
23/01/2023 u 14:55 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Kosovska policija tvrdi da je pucala jer je vozilo sa Srbima udarilo u njihovo

Kako dodaju, osumnjičena lica su zajedno sa svojim vozilom napustili mjesto događaja, dok se uviđaj u vezi sa slučajem obavlja

Kancelarija za KiM je ranije danas saopštila da su specijalne jedinice ROSU pucale u vozilo u kom su se nalazili Srbi, kao i da je jedan od njih ranjen, Pprenosi N1.

Pripadnici ROSU pucali na vozilo u kojem su bili Srbi: Ima ranjenih

-Danas, u Bistrici Leposavića, na punktu je bila raspoređena po službenoj dužnosti jedna policijska jedinica u cilju održavanja javnog reda i bezbjednosti, kao i sprečavanja kriminalnih radnji i šverca. Policijska jedinica koja se nalazila na kontrolnom punktu je prilikom obavljanja policijskih poslova pokušala da zaustavi automobil, koji je tokom kretanja udario u vozilo Kosovske policije, direktno ugrozivši živote policijskih službenika, koji su, da bi neutralisali opasnost po njih, pucali iz vatrenog oružj-, stoji u saopštenju KP.

Kako dodaju, osumnjičena lica su zajedno sa svojim vozilom napustili mjesto događaja, dok se uviđaj u vezi sa slučajem obavlja u saradnji i koordinaciji sa pravosudnim organima.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
07. maj 2024 04:33