/ -/- МАТЕЈ ПЕРИШ
11/02/2022 u 11:15 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Манекенка која мисли да је видјела Матеја долази у Београд: Moja моја мама га је такође видјела

Надам се да ће полиција да уради своје и надам се да је то он, ако није онда је близанац, просто је невероватно колико личе, рекла је манекенка

Манекенка Л.А. које је на свом Инстаграму објавила да је у Минхену видјела момка који је исти нестали Матеј Периш открила је све детаље овог сусрета, пише Kurir.rs/Informer.

Хрватска манекенка дигла полицију на ноге: Управо сам у Минхену срела исту особу као Матеј

Како је испричала, она је младића који подсјећа на несталог Сплићанина видјела док је са бебом шетала по улици.

- Са мном је била и моја мама, која га је такође видјела, а пошто чита вијести, знала је како Матеј изгледа и рекла ми је, након што је поред нас прошао 3. пут, "Молим те, позови неког јер тај човјек има њега као ја тебе", мислећи на његовог оца Ненада - рекла је она за Информер.

Она је после објавила на Инстаграму да је видјела младића и замолила пратиоце да јој кажу ако знају колико је Матеј висок, како би боље упоредила са момком кога је видјела на улици.

- Испоставило се по опису људи који су ми писали да је заиста тако висок. После сам покушала да ступим у контакт са полицијом и један од мојих пријатеља из свијета моде ми је дао контакт, али за сада нисам успјела да причам ни са ким - каже она.

Она додаје да у недељу долази у Београд, па ће овде покушати да пријави оно што је видјела.

- Свакако летим за Београд у недељу па ћу да одем до полиције јер вјерујем да је свака информација битна. Жао ми је сто нисам дозволила мами да га слика, било ми је баш непријатно... Надам се да ће полиција да уради своје и надам се да је то он, ако није онда је близанац, просто је невероватно колико личе - рекла је манекенка.

Подсјетимо, Матеј Периш нестао је 31. децембра у Београду након што је изашао из клуба у којем је био са друштвом. Утврђено је да је дошао до обале Саве, али камере га нису снимиле како улази у воду. Од тада траје интезивна потрага за њим, а у Београду је све време његов отац Ненад Периш који из дана у дана чека вијести о свом сину.

(Kurir.rs/Informer)

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 11:57