/ - FOTO: MUP/SCREENSHOT
12/01/2022 u 18:03 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
StoryEditor

Матеј двапут снимљен у леденој Сави

Два пута је снимљен у леденој ријеци Сави, а те двије локације се поклапају са информацијама добијеним лоцирањем његовог телефона

Српски полицајци су после мукотпрног и темељног прегледа на стотине сати видео материјала са надзорних камера скоро ван сваке сумње утврдили језиву руту којом је млади Сплићанин Матеј Периш трчао у рано јутро 31. децембра када је изашао из клуба "Готик" и нестао.

Полиција је данас објавила видео снимак кретања Матеја Периша са 17 "станица", односно локација на којима су га снимиле надзорне камере, пише Блиц.

Два пута је снимљен у леденој ријеци Сави, а те двије локације се поклапају са информацијама добијеним лоцирањем његовог телефона.

Сада је јасно и са каквим послом се суочила српска полиција приликом анализе снимака са надзорних камера.

Ријеч је о сатима и сатима видео записа, не само насталих на језивој рути Матеја Периша него и у свим околним улицама, како би се потврдило да Сплићанин није у једном тренутку скренуо ка унутрашњости града, умјесто ка обали Саве.

Притом су неки снимци толико лошег квалитета да је право чудо што су српски полицајци на њима уопште успјели да лоцирају Периша и доведу овај случај за корак ближе рјешењу.

Овај полицијски снимак, коначно, решава и неке мистерије и дилеме које су се појављивале у јавности минулих дана.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community

Izdvojeno

15. maj 2022 01:03