Матеj Периш
17/01/2022 u 06:30 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
StoryEditor

Матеј последњу звао љепотицу из Сплита: Маја искључила телефон и нестала са друштвених мрежа

Сплићанка је полицији рекла да Периша није чула од буке, те да он наводно користи опијате. Анализа телефона показала је да ју је звао два пута кобне ноћи након што му се изгубио сваки траг

Посљедња особа са којом се Матеј Периш чуо телефоном пре нестанка у ноћи између 30. и 31. децембра, била је Сплићанка, Маја С., сестра његовог другара.

Ово је полиција утврдила након анализе Матејевог телефона, а  то је у својој исповијести за Мондо, потврдио и Матејев отац Ненад Периш, рекавши да је од полиције добио детаљан извјештај са ким се и када његов син чуо те ноћи, као и да је посљедњи забиљежен позив био упућен сестри од пријатеља.

Сплићанка је полицији рекла да Периша није чула од буке, те да он наводно користи опијате. Анализа телефона показала је да ју је звао два пута  кобне ноћи након што му се изгубио сваки траг.

- Мистерија је зашто је Периш истрчао из "Готика" и кренуо ка Сава променади. Међутим, анализом његовог телефона утврђено је да је он те вечери два пута звао на телефон извјесну Мају С, сестру његовог доброг друга који није дошао на дочек у Београд - каже извор и додаје да Маја често борави у Београду, а слике из ноћног провода често објављује на друштвене мреже.

Полиција је већ обавила разговор са њом, а не искључује се могућност д аје Матеј управо са њом ишао да се нађе, када је истрчао из клуба "Готик", гдје се проводио са другарима.

- Она је, наводно, рекла да се јавила на позив и да није чула шта јој Матеј прича јер је била гласна музика у локалу. Навела је да је Матеј као скипер морао напорно да ради јер је имао циљеве које је зацртао и да није могао да их постигне уколико не конзумира опијате - каже саговорник.

Интересантно је и то да је Маја С., након што је јавно доведена у везу с Перишем, обрисала налог на Инстаграму, а на Фејсбуку ставила црну слику. Она је слично као и Матејеви другари који су били са њим, блокирала свакога ко је питао за несталог Периша.

- Блокирала је сваког ко ју је питао за Матеја и нестала с мрежа. Ово је веома чудно, јер су она и Периш другови готово цијелог живота. Иначе, њен рођени брат није допутовао с Матејем јер је рекао да је у жалости за другом који је погинуо јесенас, те да му није до славља - прича извор из Сплита и додајте да не зна да ли је атрактивна Сплићанка још у српској престоници.

Сплићанка и Матеј познају се наводно годинама, а још једна веза између њих је и то што је Периш наводно радио на њеним пловилима. У Сплиту има и фирму која се бави организацијом крстарења по Јадрану, а њена породица је једна од имућнијих. Сплићанин је повремено радио и као скипер на бродовима.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community

Izdvojeno

14. maj 2022 14:53