/ ULICE POD VODOM FOTO: TUZLAI.INFO
01/05/2022 u 16:46 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Тузла: Из аутомобила евакуисана дјеца, саобраћајнице биле под водом

Невријеме праћено јаким пљуском, великом количином падавина, ледом и грмљавином, захватило је шире подручје Тузле дана око 13.30 сати

Невријеме праћено јаким пљуском, великом количином падавина, ледом и грмљавином, захватило је шире подручје Тузле дана око 13.30 сати.

Како јавља Tuzla.info, саобраћајнице у овом граду су завршиле под водом, а очекивати је да вода, коју не могу примити не прилагођени одводи, заврши и у великом броју подрумских просторија.

Под водом су на раскрсници код Електродистрибуције Тузла остала и два аутомобила, а у једном се налазила и породица са двоје малољетне дјеце.

На позив станара оближње зграде, након двадесетак минута су интервенисали ватрогасци, који су чишћењем одвода покушали смањити ниво воде, те возило у које је у међувремену почела продирати и вода, извући из формираног “језера”.

Очигледно уплашене и уплакане дјевојчице су брзо евакуисане из аутомобила, преноси Tuzla.info.

Како преноси овај портал, проблем плављења ове локације је дугогодишњи проблем, па је само у посљедњих неколико година услијед поплава, на овој локацији је оштећено на десетине аутомобила, преноси Аваз.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 06:47