Зоран Милановић / - Фото: Н1
25/05/2022 u 17:48 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Милановић: Вучић ниjе убиjао, али jе његово бургиjање многе скратило за главу

Шта мислите да би неко у Хрватскоj трепнуо, био тужан да се подигне оптужница против Вучића- упитао jе Милановић

Хрватски предсједник Зоран Милановић изjавио jе да jе наступ Александра Вучића у Глини 1995. кривично дјело, да jе против њега могла да буде подигнута оптужница, али да jе политичка одлука Хрватске да се у то не упушта.

- Вучић ниjе никог убио, али његово оргиjање и бургиjање тих година jе многе скратило за главу. И за душу - рекао jе Милановић новинарима упитан о српскоj оптужници против хрватских пилота и реакциjама српских званичника на његову раниjу изjаву да ће Србиjу „коштати“ та оптужница, преноси Н1.

- Шта мислите да би неко у Хрватскоj трепнуо, био тужан да се подигне оптужница против Вучића - упитао jе Милановић, додавши да притом не сматра да би подизање оптужнице против њега било „паметно“.

Он jе додао да Србиjа, с друге стране, подиже оптужнице против хрватских пилота.

На питање о реакциjи премиjерке Србиjе, Милановић jе упитао ко jе предсједница владе.

- Ко jе премиjерка Србиjе? Брнабићка и даље? Наша бодулица са Крка. Нисам jе дуго видео на Крку, добродошла jе - рекао jе Милановић, додавши да не зна зашто jе она "нервозна" кад jе говорио доста повољно о Србиjи.

Он jе поновио да би Србиjа требало да пази шта ради с обзиром да jе Хрватска чланица ЕУ коjоj та држава тежи, подсјетивши да jе више пута истакао и да Србиjу не треба понижавати.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 20:36