/ FOTO: FACEBOOK аваз
07/05/2022 u 11:35 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Мистерија нестанка Маријане из "Великог брата": Од ње ни трага

Маријана је нестала у ноћи између уторка и сриједе, након што се удаљила из стана на загребачкој Савици у којем живи са својим супругом Карлом Сеифертом

Потрага за несталом Маријаном Сеиферт, некадашњом побједницом "Великог брата", траје већ данима, а засад нема информација о томе шта се догодило.

Маријана је нестала у ноћи између уторка и сриједе, након што се удаљила из стана на загребачкој Савици у којем живи са својим супругом Карлом Сеифертом. У тренутку нестанка имала је на себи кратку мајицу боје сенфа, црну спортску јакну, хеланке црне боје с бијело-црвеном цртом и свијетле патике, навела је загребачка полиција.

Велики број екипа учествује у потрази за Маријаном, а вршила се претрага, како копненог, тако и корита ријеке Саве. Потрага за Маријаном одвијала се путем дронова, а били су укључени и полицијски рониоци, али и ватрогасци, а према незваничним информацијама, њена торбица пронађена је на мосту у Загребу, пише Нова С.

Засад нису пронађени трагови који би могли да укажу на то шта се догодила и под којим је околностима Маријана нестала. О њеном нестанку јавност је обавијестио супруг Карло Сеиферт.

Након њега, огласила се и Маријанина сестра Маја Ковачевић.

- Прије неколико дана сам се вратила из Београда. Са Маријаном се нисам чула. Исусе Боже. Ноге су ми се одсјекле. Не знам ништа о њеном нестанку- рекла је она кратко за медије.

Са друге стране, Маријини родитељи су се последњи пут са њом видели за католички Ускрс, када су је посјетили у Загребу. Засад нема никаквих трагова који би могли да објасне под којим је околностима Маријана нестала.

Иначем Маријана је постала позната када је у ријалитију Велики брат, прије неколико година, преварила свог тадашњег мужа са Николом Немешевићем Немешом.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 10:38