/ - ФОТО: UNSPLASH
28/01/2022 u 18:54 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Модричанин ухапшен због обљубе штићенице Дома за незбринуту дјецу

Дјело је почињено 26/27. јануар ове године на штету 13-годишње дјевојчице

Модричанин H.E. (25) ухапшен је због сумње да је сексуално злостављао 13-годишњу дјевојчицу из Бање Луке, штићеницу Дома за незбринуту дјецу.

У Окружном јавном тужилаштву у Бања Луци наводе да се Х.Е. на терет ставља да је починио кривично дјело обљубе са дјететом млађим од 15 година у стицају са кривичним дјелом задовољење полних страсти, пише Аваз.

- Дјело је почињено 26/27. јануар ове године на штету 13-годишње дјевојчице - рекла је портпарол ОЈТ Бања Лука Маја Ђаковић Видовић.

Она каже да је осумњичени испитан у тужилаштву и предметни тужилац је ставио предлог за одређивање једномјесечног притвора.

- Притвор је предложен због опасности од бјекства осумњиченог - рекла је Ђаковић Видовић.

О притвору ће одлучивати судија за претходни поступак Основног суда у Бања Луци. Са цијелим случајем упознат је и Центар за социјални рад, како би дјевојчица добила адекватно помоћ.

Тужилаштво је наложило и да се изврше потребна вјештачење са циљем утврђивања и доказивања свих околности случаја. Због заштите жртве и осјетљивости предмета у полицији и тужилаштву нису могли да откривају детаље.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 17:21