/ - FOTO: PRINTSCREEN
12/01/2022 u 16:42 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

МУП Србије објавио реконструкцију кретања Периша

Реконструкција се односи на период кобне вечери од када је младић напустио клуб "Готик" до тренутка када је последњи пут снимљен

Министарство унутрашњих послова Србије данас је објавило реконструкцију кретања Сплићанина Матеје Периша (27) у ноћи нестанка између 30. и 31. децембра.

Наиме, реконструкција се односи на период кобне вечери од када је младић напустио клуб "Готик" до тренутка када је последњи пут снимљен, пише Аваз.

- Министарство унутрашњих послова апелује на медије и позива их да се уздрже од објављивања нетачних и непроверених информација и пласирања у јавност видео снимака на којима се инсинуирају догађаји који су претходили нестанку хрватског држављанина Матеја Периша, јер на тај начин, пласирањем дезинформација, ометају истрагу- наводи се у саопштењу.

Полицијски службеници прегледали су стотине сати материјала, снимака са свих надзорних камера са трасе кретања Периша и околине и на основу њих направили реконструкцију његовог кретања, од тренутка изласка из правца Бетон хале у 1.43 сати до момента силаска до Саве, у 1.52 сата после поноћи, одакле му се губи сваки траг, пише Нова рс.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 20:43