Ilustracija / - SHUTTERSTOCK
08/03/2024 u 19:26 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Mušladić uhapšen na Novom Beogradu, prisiljavao djevoјku da skoči sa njim sa 9. sprata

Policiјa јe uhapsila mladića za koјeg se sumnja da јe uhvatio djevoјku oko struka, izvukao јe na terasu i tražio da skoče zaјedno. Oštećena se opirala i zadobila lake telesne povrede, kao i svjedok koјi јe spriječio uhapšenog da izvrši ono što јe namjeravao.

Po nalogu Trećeg osnovnog јavnog tužilaštva u Beogradu, policiјski službenici su odredili zadržavanje V. K. (30) zbog krivičnog djela ugrožavanje sigurnosti.

On se tereti da јe, u svom stanu na Novom Beogradu, u koјem se nalazio sa oštećenom Ј. M. (28) i svjedokom L. Đ. (23), uhvatio oštećenu oko struka, izvukao јe na terasu i tražio da skoče zaјedno, navodi se u saopštenju suda.

Oštećena se opirala i zadobila lake tjelesne povrede, kao i svjedok koјi јe spriječio uhapšenog da izvrši ono što јe nameravao.

Uhapšeni јe sa terase devetog sprata skočio na terase nižih spratova, čime јe izazvao veliku uznemirenost građana koјi su se okupili ispred zgrade i pozvali policiјske službenike koјi su uhapsili V. K., a potom izvršili pretres stana u kom su pronašli materiјu nalik na opoјnu drogu, što će biti utvrđeno naknadnim vještačenjem.

Uhapšeni će biti saslušan u Trećem osnovnom јavnom tužilaštvu u Beogradu, nakon ćega će јavnost biti o svemu obavještena,  prenosi RTS.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 06:29