/ - илустрација Дан портал
15/11/2021 u 11:41 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Наоружан заустваљао возила, отац покушао да побјегне са дјечаком

Тешовић је из куће узео још једну пушку и бомбу и наредио тој особи да га вози назад. Овај возач је затим обавијестио полицију

Извор Српскаинфо открив детаље крвавог злочина Тешовића и како је избјегнута још већа трагедија. Шта је мотив и због чега се Тешовић одлучио да крене да пуца према људима, за сада није познато, али мјештани причају да овакав злочин се не памти.

– Све је кренуло у недјељу око 15 часова када је Тешовић у мјесту Заваит изашао на локални пут наоружан пушком и зауставио возило. Када је возач видио да стоји на путу и да у руци има пушку, он је стао. Тешовић је затим ушао у возило и запријетио му пушком и наредио да га вози до његове куће – открива извор Српскаинфо.

Према његовим ријечима, возач из страха га је одвезао, а Тешовић је из куће узео још једну пушку и бомбу и наредио тој особи да га вози назад. Овај возач је затим обавијестио полицију о овом догађају и велики број полицајаца је упућен на лице мјеста у потрази.

Полиција Фоче: Убица дјечака покушавајући да активира бомбу према припадницима жандармерије

Након тога, он је опет на локалном путу покушао зауставити друго возило.

- Возач је био са сином у возилу и када је видио наоружаног човјека, препао се и није стао него је покушао побјећи. Тешовић тада из пушке креће да пуца према возило. Том приликом несретни дјечак је погођен и усмрћен – истиче

Одмах је о овом догађају обавијештена полиција и на лице мјеста упућене су све расположиве полицијске снаге и припадници Јединице жандармерије.

– У међувремену, стигла је и нова пријава полицији. Један од мјештана је пријавио да док је возио да је примијетио неку барикаду на путу и када је изашао из возила да је склони, да му је пришао Тешовић са пушком и наредио да га вози према Челебићу – каже изворо.

Додаје да се полиција одмах запутила на то мјесто и да је он лоциран у ловачком дому.

– Полиција је блокирала све улице и онемогућила му да побјегне. Покушали су преговарати са њим и убиједити га да се преда, али је Тешовић то одбијао. Око поноћи он је покушао да баци бомбу на припаднике жандармерије, али су га они убили у том покушају – истиче поменути саговорник.

Мјештани села Заваит и околних села данас су у шоку због овог догађају и истичу да је Тешовић наводно имао психичких проблема, али да нико није могао очекивати да овако нешто уради.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
17. april 2024 15:47