Канта завршила у гепеку / - Комунално Ниш
09/06/2021 u 12:08 h
Mili PrelevićMili Prelević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Несвакидашња крађа у Нишу: Возач мерцедеса украо канту за смеће

У граду има вандала, има несавјесних грађана, често се дешава да оштете уличне корпе за отпад, дјечије мобилијаре, контејнере за рециклабилни отпад, али ово на снимку је нечувено

Несвакидашњи догађај забелиљежен је у Нишу – аутомобил „мерцедес“ зауставио се усред дана на Булевару Немањића, а возач је узео канту за смеће са тротоара, ставио је у гепек и однио.

Снимак је објављен на Фејсбук страници нишког ЈКП „Медиана“.

-У граду има вандала, има несавјесних грађана, често се дешава да оштете уличне корпе за отпад, дјечије мобилијаре, контејнере за рециклабилни отпад, али ово на снимку је нечувено, људи паркирали ауто и усред бијела дана краду уличну корпу, написали су из ЈКП “Медиана”.

Драгана Сотировски, градоначелница Ниша, написала је на свом Фејсбук профилу да је крадљивац откривен.

-Захваљујући грађанима и припадницима комуналне милиције, седамдесетосмогодишњи С. Н. спријечен је у крађи канте за смеће. Крадљивац је на очиглед пролазника и запослених у локалима на пијаци „Бошко Буха“ канту за смеће убацио у гепек аута, када га је дежурни комунални милиционер зауставио и легитимисао. Случај је током дана прослијеђен Полицијској управи у Нишу, навела је она.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 22:32