/ -FOTO: MARKO DROBNJAKOVIC/MUP HRVATSKE
18/05/2022 u 15:06 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Неутјешни отац Матеја Периша: Није ни пробао живот, али поново ћемо се срести

Све бих замолио да нас у овим тренуцима ослободе притиска, изузетно је све тешко за цијелу нашу породицу, казао је Ненад Периш

Ненад Периш, отац несталог Сплићанина Матеја Периша, за портал Нова.рс казао је да је јутрос обавијештен од стране начелника ПУ Београд да је пронађено тијело, те да све указује да је ријеч о његовом сину.

- Јутрос су ме звали и рекли да је низводно низ Дунав пронађено тијело младића и да све указује да је ријеч о Матеју. По одјећи, сату, све указује да је ријеч о њему, ово је страшно велика бол за све нас. Чекали смо све вријеме радосну вијест, а истина је таква каква јесте. Захваљујем свима који су били уз нас, помагали нам и пружали подршку. Ја ћу ових дана доћи за Београд, а све бих замолио да нас у овим тренуцима ослободе притиска. Све је изузетно тешко за цијелу нашу породицу- каже за Нова.рс Периш.

Истиче да је вјера оно што их је све ово вријеме одржавало.

- Живот је непредвидив, сви ми знамо да ћемо једног дана морати да се растанемо. Матеј није ни пробао живот, тек 27 година, тек је живот био пред њим. Kолико год да је сад тешко и болно, ми ћемо се поново срести и загрлити. Хвала свим људима, у Београду, Србији и Хрватској на свему. Осјећао сам подршку и неизмјерно сам захвалан свима, и Српској православној цркви, патријарху и свим људима- закључио је Периш.

Подсјетимо, тијело је извучено нешто после девет сати ујутру.

Периш је нестао крајем децембра прошле године. Kобне ноћи је био у клубу "Готик", да би у једном тренутку исти напустио и удаљио се. Потом је уснимљен како трчи улицама, све до ресторана "Саванова". Ту се степеницама спустио до Саве и од тада му се изгубио сваки траг.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 11:57