/ Саша Мијовић
20/09/2021 u 15:51 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

“Нова Љевица” нуди Србима из Црне Горе превоз на Косово

Како бранитељи српских интереса не показују заинтересованост да прискоче у помоћ својој браћи, ГП “Нова љевица ставља” ставља своје капацитете умјесто њих, навео је Мијовић

Предсједник ГП "Нова љевица" Саша Мијовић саопштио је да поводом најновијих дешавања на граничним прелазима Јариње и Брњак, тај грађански покрет нуди Србима из Црне Горе организован полазак на Косово и поменуте граничне прелазе.

- Како бранитељи српских интереса не показују заинтересованост да прискоче у помоћ својој браћи, ГП “Нова љевица ставља” ставља своје капацитете умјесто њих, који су за то плаћени. Надамо се да заговорници представника “Српског света” из партија на власти неће оставити грађане на цједилу, да сами иду и бране српске интересе на Косову, већ да ће бити предводници, и за њих остављамо прва мјеста у аутобусима- навео је Мијовић.

Из ГП "Нова љевица" наводе да сматрају да је," прије него ли крену да руше маузолеј на Ловћену и почну правити капелу на Ловћену, неопходно да изврше припреме у виду преласка границе са Косовом и недозвољавање мијењања таблица". 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 15:41