/ - UNSPLASH, ILUSTRACIJA
07/11/2023 u 13:16 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Oglasila se Koka-kola o trovanju kiselinom u Rijeci

U KBC Rijeka su potvrdili jedan slučaj trovanja i naveli da su hospitalizovali osobu zbog hemijske povrede jednjaka

Kompanija Koka-kola oglasila se u slučaju trovanja kiselonom jedne osobe u Rijeci, kojoj je pozlilo pošto je popila bezalkoholno piće ove kompanije u jednom ugostiteljskom objektu u tom gradu.

- Svjesni smo izolovanog slučaja povezanog sa jednom staklenom flašicom Romerquelle Emotion Blueberry Pomegranate 330 mililitara. Izražavamo našu duboku zabrinutost i nadamo se brzom i potpunom oporavku osobe uključene u ovaj slučaj. U potpunosti smo otvoreni za saradnju sa svim nadležnim tijelima- saopštili su iz kompanije, prenosi N1 Zagreb.

Pošto su se društvenim mrežama proširili natpisi o navodnom trovanju u kafićima, iz policijske uprave primorsko-goranske su potvrdili da su 4. novembra primili dojavu da je jednoj osobi pozlilo tokom konzumacije bezalkoholnog pića u jednom od ugostiteljskih objekata u centru Rijeke.

U KBC Rijeka su potvrdili jedan slučaj trovanja i naveli da su hospitalizovali osobu zbog hemijske povrede jednjaka.

Hrvatski mediji pišu da se pretpostavlja da se jedna osoba otrovala kiselinom, pošto je popila bezalkoholno piće u jednom kafiću. Flašica u kojoj se napitak nalazio navodno je bila kontaminirana kiselinom.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 13:26