/ - FOTO YOUTUBE INFORMER PORTAL
06/01/2022 u 18:34 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Отац Матеја Периша: Био сам на састанку у МУП-у Србије

Периш се кобне вечери веселио са пријатељима у клубу “Готик” одакле је истрчао у непознатом правцу

Ненад Периш, отац младића Матеја Периша, за којим београдска полиција трага већ седам дана, казао је данас за хрватске медије да је разговарао са припадницима Министарства унутрашњих послова Србије и да ће потрагу наставити и током Божића. Отац несталог Сплићанина за Јутарњи лист је рекао да моли да се поштеди од притиска јавности његова породица, преноси Аваз.

- Вратио сам се са састанка са људима из МУП-а Србије који воде потрагу за Матејем и увјерили су ме да ће наставити једнаким интензитетом трагање иако је у петак Божић. Добио сам само начелне информације и могу вам сада потврдити да они имају издвојен ДНК за упоредбу. Ја не тражим и не занимају ме појединости већ само да се ријеши ова ситуација - каже Матејев отац Ненад.

Уједно је упутио апел и молбу медијима, али и поруку јавности у Србији.

- Чуо сам да су се у Сплиту новинари појавили пред кућним вратима моје породице. Молим вас и апелујем да моју породицу поштедите и ако вам требају било какве информације да ме контактирате. Схватите да је и за мене и моју породицу ово специфична ситуација. Уједно желим захвалити свима и у Хрватској и Србији, али и свима који нам шаљу поруке подршке. Свима у Србији желим да проведу данашњи Бадњи дан и сутрашњи Божић са својим породицама и у миру - рекао је Ненад Периш.

Данас је седми дан као полиција трага за несталим Сплићанином Матејем Перишем (24) ког су сигурносне камере посљедњи пут снимиле како трчи улицама око Бетон хале. Периш се кобне вечери веселио са пријатељима у клубу “Готик” одакле је истрчао у непознатом правцу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 20:27