/ - МАТЕЈ ПЕРИШ/ - PRINTSCREEN FACEBOOK
13/01/2022 u 19:03 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Отац несталог Матеја: Не бих волио да се ово претвори у ријалити

Има неких информација које су очито плод маште, али на то се не осврћем и не интересује ме, рекао је он

Не бих волио да ово све прерасте у некакав ријалити, јер је све то врло, врло тешко, али оно што даје наду и што је мени важно, је што сам од пуно људи у Србији добио то људско саосјећање и то ћу памтити до краја живота, рекао је Ненад Периш, отац Матеје Периша.

Да подсјетимо двадесетседмогодишњи Сплићанину се губи траг у Београду у ноћи између 30. и 31. децембра. Он је рекао да је њему можда "мало лакше" него његовој породици, управо јер је у Београду док траје потрага за његовим сином.

МУП Србије објавио реконструкцију кретања Периша

- Сваки дан се чујемо, тешко је... Ја сам ту, можда ми је чак и лакше да неке ствари себи предочим, а они су искључиво на темељу информација, ја не читам друштвене мреже, али оне виде и слажу разлоге свега тога... Чекају као ја... Сваки дан се чујемо, али не дај боже никоме, тешко је - рекао је он.

Он је додао да се захваљује свим људима у Србији који му дају подршку.

- Професионално је и од полиције, нема ту ријечи... Има неких информација које су очито плод маште, али на то се не осврћем и не интересује ме - рекао је он.

Подсјетимо, потрага за Матејем Перишом траје већ 14 дана. Полиција је јуче објавила снимке и реконструисала је његово кретање кобне ноћи.

Kurir.rs/Blic

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 07:54