фото: Н1 / - фото: Н1
08/01/2022 u 19:28 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Отац несталог Сплићанина: Треба се надати, хвала људима што га траже и током празника

Ненад Периш, отац несталог младића, у разговору за портал Нова рекао jе да нема нових сазнања и да полициjа наставља потрагу и све истражне радње и током празника

Потрага за Сплићанином Матеjем Перишем, коjи jе нестао у Београду у ноћи између 30. и 31. децембра, улази у девети дан, укључен jе и Интерпол, пишу београдски медиjи.

О нестанку хрватског држављанина, за кога се сумња да се утопио, обавијештене су и сусједне државе кроз коjе пролази Дунав.

Ненад Периш, отац несталог младића, у разговору за портал Нова рекао jе да нема нових сазнања и да полициjа наставља потрагу и све истражне радње и током празника.

Отац Матеjа Периша коjи jе прије девет дана нестао у Београду, Ненад Периш, дао jе интервjу за ТВ Прву и открио неке детаље из истраге. На питање остаjе ли у Београду, казао jе: “А гдје да идем? Jа сам сигуран да ће МУП Србиjе учинити све да до Матеjа дођемо, сви заjедно. Хвала свим људима, коjи га траже и током празника. Божић jе, треба се надати, рекао jе.

- Jа сам родитељ. Све оно што jа мислим, вјеруjте ми, промишљам са сто страна различитих. Оно што знам да jе истина, знаjући мог сина, по ономе што сам видио, негдје jе хтио ићи. Када jе изашао из кафића ниjе трчао, како видим, а да не зна гдје трчи. Пазио jе гдје иде, уз руб цесте, па jе руком направио покрет да заустави такси. Ишао jе на врата на коjа се улази па се вратио и питао таксиста па онда наставио. Штета jе што таj такси ниjе био слободан - рекао jе Ненад Периш.

Каже да jе акценат у потрази и даље у области на и око ријеке Саве, односно на кориту и њеним обалама.

Форензичар Часлав Ристић открио jе да на терену, на потезу где се сумњало да jе Периш ушао у воду, нису пронађени никакви биолошки трагови.

- Моjе информациjе, од како пратим оваj случаj коjи ме jе заиста потресао, говоре да форензичари на лицу мјеста нису ништа пронашли. Они су прегледали шире и ближе лице мјеста, односно, место на коjем би се требало пронаћи трагове, како би се нашло нешто што потиче од Матеjа и колико знам ту ништа ниjе пронађено - рекао jе Ристић за тв Прва.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 06:13