Аки Рахимовски / - фото: фЕЈСБУК
22/01/2022 u 14:24 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Фронтмент Парног ваљка Аки Рахимовски преминуо у 67 години

Позлило му jе данас уjутро, завршио jе у болници у Новом Месту. Приjе сат времена су ми jавили да jе преминуо, не знамо jош узрок смрти - рекао jе Осредечки

Пјевач Аки Рахимовски преминуо jе данас, обjавили су хрватски медиjи.

Тужну вест потврдили су на службеноj Facebook страници групе "Парни ваљак".

- За мало њежности, на све ћу пристати, за мало нjежности, да могу заспати'. Драги приjатељи, с неописивом тугом у срцу вам jављамо да jе данас, 22.1.2022. заувиjек заспао Аки Рахимовски - пише у обjави.

Његов менаџер саопштио jе да jе Акиjу данас позлило.

- Позлило му jе данас уjутро, завршио jе у болници у Новом Месту. Приjе сат времена су ми jавили да jе преминуо, не знамо jош узрок смрти - рекао jе Осредечки.

Александар Аки Рахимовски рођен jе 5. jуна 1955. у Нишу, али се убрзо са породицом преселио у Скопље. Како му jе отац био музички професор, са седам година jе кренуо у музичку школу, одсjек клавир и пjеванjе.

Као тинеjджер био jе члан неколико састава од коjих су неки групе Вакуум, Крвна браћа и Тор, са коjом jе наступио на фестивалу у Загребу 1975. године. Исте године упознаjе гитаристу и композитора Хусеина Хасанефендића Хуса и Jурицу Пађена. У сараднjи са менаджером Владимиром Михаљеком Михом осниваjу прву поставу Парног ваљка.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 05:30