Ilustracija Kosovo - Srbija, zastave / - SHUTTERSTOCK
26/04/2023 u 09:40 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Petković ministru Kosova: Svaka okupacija ima kraj

Svečlja je prethodno za RTK rekao da su novi gradonačelnici, od trenutka kada se proglase konačni rezultati izbora, legitimni i da će ići na svoje radno mjesto

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković smatra da se ministar unutrašnjih poslova prištinskih institucija Dželjalj Svečlja hvali izborima koji su obilježili kontejneri, OVK teroristi i slaba izlaznost i ironično mu predložio da kontejnere iskoristi za kancelarije "okupacionih gaulajtera".

Petković je Svečlji poručio da prestane da prijeti jer svaka okupacija ima kraj, prenosi Blic.rs.

- Hvališ se Svečlja izborima koje su oblježili kontejneri, UČK teroristi i duge cijevi na biračkim mjestima uz izlaznost od 3,5%. A kad smo već kod kontejnera, predlažem da ih iskoristiš za kancelarije okupacionih gaulajtera - naveo je Petković na Tviteru.

Svečlja je prethodno za RTK rekao da su novi gradonačelnici, od trenutka kada se proglase konačni rezultati izbora, legitimni i da će ići na svoje radno mjesto.

On je, pored niza optužbi koje je iznio na račun vlasti u Srbiji, rekao da će odgovoriti na, kako tvrdi, "sve prijetnje koje dolaze iz Srbije i od kriminalnih grupa Milana Rodoičića", posle izbora u četiri oštine na severu KiM.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 13:38