/ - PHOTO BY SCOTT RODGERSON ON UNSPLASH
09/02/2022 u 13:32 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Покушај убиства у Сарајеву: Једна особа ухапшена

Д.С. је оштрим предметом нанио тешке тјелесне повреде лицу М.Д.

На подручју општине Стари Град јуче се догодио покушај убиства у Сарајеву. То је за портал "Аваза" потврдио портпарол МУП-а Кантона Сарајево Мирза Хаџиабдић.

Особа иницијала Д.С. рођен 1998. године. ухапшена је јучер у 13.30 сати због постојања основа сумње да је починио кривично дјело из члана 166., а у вези са чланом 28. КЗ Ф БиХ (Убиство у покушају).

Он је јуче у 04:39 сати у улици Пријепољчева, општина Стари Град Сарајево, оштрим предметом нанио тешке тјелесне повреде лицу М.Д., рођен 1997.године у Сарајеву, гдје је и настањен.

Повријеђеном је љекарска помоћ указана од стране екипе Завода за хитну медицинску помоћ Кантона Сарајево, а потом у УКЦ у Сарајеву, гдје је на Клиници за абдоминалну хирургију задржан на даљем лијечењу. 

О овоме је обавијештен дежурни тужилац Кантоналног тужилаштва Кантона Сарајево, а увиђај су обавили полицијски службеници Управе полиције МУП-а Кантона Сарајево. Лице Д.С. је предат у просторије Јединице за осигурање објеката и здаржавање особа лишених слободе МУП-а Кантона Сарајево. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 09:56