ФОТО: СКРИНШОТ
01/10/2021 u 13:35 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Полиција Косова демантује Симића: Нисмо оштетили возила на прелазу Брњак

Наводи се да су такви чланци спекулације, „неосноване и политички оријентисане, које се пласирају у циљу дестабилизације ситуације и с намјером да окаљају елитне јединице Полиције Косова“

Полиција Косова одбацила је наводе посланика Српске листе Игора Симића о наношењу штете на возилима која су паркирана на барикадама на административном прелазу Брњак, преноси N1.

-Спекулише се да су специјалне полицијске јединице, током извршавања смена на прелазу Брњак, 30. септембра 2021. године око 23.30 часова, наводно намјерно оштетиле десетине приватних возила паркираних на путу и, према сликама, поменута возила су огребана од стране службеника- наводи се у саопштењу и додаје да је полиција професионална и да спроводи закон.

Из полиције Косова су навели и да „не насједају на сталне провокације, дезинформације и лажне вести усмјерене на одређене политичке циљеве“.

У саопштењу се каже да је полиција извршила званичне провјере са релевантним јединицама на терену и да је доказано да су такве информације неистините, јер полицијске јединице нису у то укључене ни под којим околностима.

Наводи се да су такви чланци спекулације, „неосноване и политички оријентисане, које се пласирају у циљу дестабилизације ситуације и с намјером да окаљају елитне јединице Полиције Косова“.

-Полиција Косова, упркос таквим спекулацијама, наставиће своје залагање и посвећеност, у спроводјењу закона и Устава Косова, у интересу очувања јавног реда и безбхедности у земљи и за све грађане без разлике- наводи косовска полиција у саопштењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 10:14