породица Ђокић / - фото: Фејсбук/Нова.рс
25/10/2021 u 22:39 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Полициjа трага за човјеком из Нозрине: Џонић га оптужио да jе био возач убица

Пет особа до сада је ухапшено због сумње да су извршиле убиство породице Ђокић из Алексинца

Након што jе за убиство брата од тетке Горана Ђокића, његове супруге Гордане и двадесетпетогодишње ћерке Лидиjе оптужио браћу К.М. и К.М. из села Моравац, Горан Џонић коjи jе првоосумњичен за свирепи злочин, за саучесништво jе оптужио и мјештанина алексиначког села Нозрина Д.П. па jе за њим полициjа расписала потјерницу.

Горан jе тврдио да jе он био за воланом црвеног аутомобила коjи jе пратио возило Ђокића до мјеста званог Дудине Баре у атару села Моравац гдје су убиjени. Како jе казао у исказу пред судиjом за претходни поступак, након убиства и он jе ушао у то возило, док jе на мјесту сувозача био jедан од браће К.М. па су тим аутомобилом и отишли са мјеста злочина.

Мјештани Нозрине кажу да jе Д.П. до прије двије године боравио у иностранству, те да се недавно поново тамо вратио.

–Не знамо чиме се бави, али jе увијек имао добра кола и лијепо живио. Има породичну кућу у центру села, jедна jе од наjљепших у Нозрини. Овде никада ниjе правио инциденте, а више jе боравио у Моравцу него овдје jер се дружи са Jоjкама – причаjу његове комшиjе.

Како сазнаjе портал Нова С полициjа провјерава све Џонићеве тврдње без обзира што до сада пронађени трагови указуjу само на њега а не ни на jедног од саучесника.

Подсјећају да је, пет особа ухапшено због сумње да су извршиле убиство породице Ђокић из Алексинца, док jе за Д. П. расписана потјерница. Ипак, сви прикупљени докази упућуjу само на Горана Џонића, брата од тетке убиjеног Горана Ђокића коjи jе ухапшен у четвртак.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 11:25