Пронашли 10 килограма марихуане / - Косовска полиција
30/01/2022 u 11:42 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Полицијска акција у Призрену: У штеку у локалу пронашли 10 килограма марихуане

Акцији су претходиле једномјесечне оперативно-истражне радње. Акција је започета проналаском пластичне кесе са марихуаном у аутомобилу "цитроен Ц3" који је зауставила патрола

Припадници Косовске полиције, јединице за борбу против наркотика, ухапсили су у Призрену једну особу и заплијенили око 10 килограма супстанце за коју се сумња да је марихуана, а која је била сакривена у бункеру локала чији је власник ухапшени.

Јучерашњој акцији претходиле су једномјесечне оперативно-истражне радње. Акција је започета проналаском пластичне кесе са марихуаном у аутомобилу "цитроен Ц3" који је зауставила патрола.

У међувремену је извршен претрес објеката чији је власник особа код које је пронађена дрога.

Током претреса у локалу у Призрену, испод степеница је пронађен „добро камуфлирани и модификовани бункер“, наводе из полиције. Тамо је пронађено осам пластичних кеса испуњених марихуаном. Дрога је пронађена и током претреса куће ухапшеног.

Полиција је укупно заплијенила девет пластичних кеса са марихуаном укупне тежине 10 килограма и 38 грама, аутомобил у којем је такође пронађена дрога, кључеве локала и бункера, мобилни телефон и већу количину празних пластичних кеса.

Из КП наводе да је ухапшена особа и претходно била осуђена због кривичног дјела у вези са дрогом. Њему је одређено 48-часовно задржавање.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. april 2024 17:33