Darko Šarić / BLIC - BIA BEZBEDNOSNO INFORMATIVNA AGE
23/09/2022 u 19:44 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ponavlja se suđenje Darku Šariću za pranje para

Apelacioni sud u Beogradu je 4. avgusta ukinuo prvostepenu presudu kojom je Darko Šarić bio osuđen na devet godina zatvora

U Specijalnom sudu u Beogradu 27. sepetmbra počinje ponovoljeno suđenje Darku Šariću, zbog pranja novca za koji se vjeruje da je stečen krijumčarenjem kokaina. U utorak treba da se održi pripremno ročište koje je zatvoreno za javnost.

Apelacioni sud u Beogradu je 4. avgusta ukinuo prvostepenu presudu kojom je Darko Šarić bio osuđen na devet godina zatvora.

Pored Šarića presuda je ukinuta i ostalim osuđenima u ovom postupku, dok je sud potvrdio dio presude u oslobađajućem dijelu u odnosu na Dubravku Štrbac i Nemanju Krstajića.

Suđenje im se ponavlja, jer je prvostepeni sud propustio da odluči o krivičnom djelu iz prve tačke optužnice - udruživanje radi vršenja krivicnog koje je okrivljenima stavljeno na teret, pa se radi o nepotpuno riješenom predmetu optužbe.

Suđenje se pored Šarića ponavlja i Nebojši Jestroviću, nekadašnjem Šarićevom advokatu Radovanu Štrpcu, Predragu Milosavljeviću, Zoranu Ćopiću, Marinku Vučetiću, Bojanu Stanojkoviću, Bobanu Stoiljkoviću, Argušu Erdinću i Marku Daboviću, Goranu Bogdanoviću i Stevici Kostiću.

Optuženi se u ovom slučaju terete za događaje koji su se odigrali u toku 2008, 2009. i 2010. godine.

Brat Darka Šarića pod istragom, osumnjičen da je potkupljivao policajce

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 09:39