/ - Матеј Периш
05/01/2022 u 17:46 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Потрага за младићем права агонија: Не помажу ни снимци

У Београду jе шести дан потраге за несталим младићем, још увијек нема резултата

У Београду jе шести дан потраге за несталим младићем из Сплита. Информациjа о томе шта се тачно догодило jош увијек нема, а нема ни потврде из полициjе о томе да ли су снимци коjи су се поjавили у медиjима аутентични и да ли jе на њима Матеj Периш. МУП jе jедино саопштио да се даноноћно трага за њим.

Медији су писали да је његов отац препознао сина на једном  од снимака надзорних камера, те да се види како јури за таксијем, а таксиста је наводно саслушан и казао је да га није примио јер је већ имао странку. Полиција претражује и ријеке, ангажовани су и дронови.

- Младићи су дошли у стан у 17.50 сати, који се издаје на дан и нестали Матеј је био тај који је био веома разположен и причљив. Резервација је гласила на њега, па је он узео кључеве од стана и даљински од гараже. Дошао је са још три другара, а три њихова пријатеља била су смјештена негдје у близини - каже саговорник Блица и додаје:

- Причао је о Сплиту и како вози бродиће са туристима у разгледање града. Веома пријатни и весели момци. У међувремену тражили су пеглу како би испеглали кошуљи, спемали су се за град. Негдје око 22, 22.30 напуштају стан и одлазе у град. Сутрадан од њих чујем причу да им је нестао и да се надају да је са неком дjевојком- навео jе саговорник.

Од jуче су се потрази прикључили и рониоци Жандармериjе, а ангажоване су и све друге релеванте службе полициjе, наводи се у саопштењу.

Отац несталог младића, коjи се налази у Београду, изjавио jе да вјеруjе у рад српске полициjе и да се нада да ће сазнати истину о нестанку свог дјетета. Поручио jе и да се у Сплит не враћа без Матеjа.

Подсјетимо, младић jе нестао у ноћи 31. децембра, а последњи пут виђен jе у клубу Готик у близини Саве гдје jе био са друштвом. Од тада, губи му се сваки траг, а нестанак jе приjављен тек 16 сати касниjе.

Перишини другари су 31. децембра око 18 сати пријавили нестанак.

- Били су веома утучени од када се Матеји губи сваки траг. Након пријаве нестанка они су већ око 22 сати уочи дочека Нове године дошли у стан, видно потресени и с њима су дошла и та три пријатеља - каже извор за Блиц и додаје:

- Рекли су да су прошли полиграфски тестирање и два пута су долазили инспектори како би разговарали с њима. Они су се јуче око 11 сати вратили у Сплит- наводи он.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
12. maj 2024 04:57