/ FOTO YOUTUBE: NEWSMAX ADRIA
26/04/2022 u 20:49 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Пред почетак суђења чекао свештеника: Беливук се причестио у затвору?

Како преносе медији, Беливук је са њим провео око пола сата прије него што је са лисицама на рукама, у пратњи чак петорице затворских стражара, спроведен у највећу судницу Специјалног суда

Вељка Беливука, који је оптужен да је организатор криминалне групе оптужене за најмање седам бруталних убистава, пред почетак јучерашњег суђења у Специјалном суду у Београду на лични захтjев је посјетио свештеник.

Како преносе медији, Беливук је са њим провео око пола сата прије него што је са лисицама на рукама, у пратњи чак петорице затворских стражара, спроведен у највећу судницу Специјалног суда.

- Посету свештеника тражио је Беливук и још неколико припадника његове групе, али не и Марко Миљковић. Обред са свештеником добио је јуче после васкршњег поста који је постио и у згради притвора обављена је и Беливукова причест - потврдио је саговорник Курира.

Суђење је, међутим, према ријечима саговорника, убрзо по уласку окривљених и њихових бранилаца у судницу, одложено, преноси Блиц.

- Припремно рочиште одложено је јер су окривљени Владе Драганић и Владимир Грек остали без бранилаца. Њих су заступали адвокати Марко Јанковић и Оливера Ђорђевић, али су они "због новонастале ситуације", то јест хапшења адвоката Дејана Лазаревића, отказали своја пуномоћја. Осим тога, Јанковић је суд обавијестио и да се здравствено лоше осјећа - навео је извор Курира.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 19:10