/ ilustracija youtube
17/10/2021 u 19:44 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Портпарол Косовске полиције: Метком погођен објекат граничне полиције и царине

"Нападнут пункт полиције и цариника на прелазу Јариње на граници са Србијом"

Приштинска агенција Kosovapress.com је јавила да је прије бомбом нападнут пункт полиције и цариника на прелазу Јариње на граници са Србијом. Према изворима агенције пуцано је са територије Србије, преноси Б92.

Портпарол Косовске полиције Беки Кељани за Н1 је демантовао ове наводе. Објаснио је да је хицем из ватреног оружја погођен контејнер који користе службеници граничне полиције и царине.

Кељани је претходно за Радио Контакт Плус рекао да у инциденту нема повређених, а да се саобраћај и рад на прелазу одвијају без икаквих проблема.

- Косовска полиција је преко граничних службеника добила информацију да је на граничном прелазу Јариње данас, у поподневним часовима, хицем из ватреног оружја погођен контејнер који служи за службенике граничне полиције и царинике Републике Косово- навео је Кељани у писаном одговору Радију Контакт Плус.

На основу првих информација, сумња се да су хици дошли из правца села Тушница у централној Србији. Кељани је додао и да није пријављено да има повриjеђених, и да је започета истрага.

- Рад и саобраћај на овом заједничком граничном прелазу, који се налази на територији Србије, према споразуму о интегрисаном управљању границом, наставља се без икаквих проблема- стоји у одговору регионалне дирекције Косовске полиције у Приштини који је послат Радију Контакт Плус.

Да се ради о хицу из ватреног оружја, а не о бомби, Баки Кељани потврдио је и у накнадном појашњењу за Радио Контакт Плус.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 13:20