Аутомобил породице Ђокић / - Скриншат
21/10/2021 u 22:10 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Приведен осумњичени за убиство породице Ђокић

Пронађена је значајна количина новца која је припадала убијеној породици, а на имању које је користио осумњичени, пронађени су предмети који су, без сваке сумње, били дио овог страшног и монструозног убиствала

– Убиство породице Ђокић је згрозило је и узнемирило читаву Србију. Изведено је на професионалан, стрпљив, методичан начин и очигледно је дуго припремано. Захваљујући упорном и самопрегорном раду припадника Полицијске управе за град Ниш, припадника Полицијске управе за град Београд, посебно његовог 3. Одељења, као и Управе криминалистичке полиције, затим Основног јавног тужилаштва у Алексинцу и Вишег јавног тужилаштва у Нишу, успјели смо да дођемо до једног лица за кога основано сумњамо да је учествовао у монструозном убиству породице Ђокић – изјавио је министар унутрашњих послова Србије Александар Вулин, који је заједно са помоћником директора полиције и начелником Полицијске управе за град Београд Веселином Милићем, у Нишу разговарао са припадницима полиције који раде на расветљавању убиства породице Ђокић.

Министар Вулин је нагласио и да је пронађена и значајна количина новца која је припадала убијеној породици, а у просторијама, односно на имању које је користио осумњичени, пронађени су још неки предмети који су, без сваке сумње, били дио овог страшног и монструозног убиства.

Осумњичени је приведен и по налогу Вишег јавног тужилаштва у Нишу одређено му је задржавање до 48 сати, због постојања основа сумње да је учествовао у извршењу кривичног дела тешко убиство.

Припадници МУП-а настављају даљи рад на расветљавању свих околности кривичног дјела.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 00:45