/ Бојан Зековић
31/08/2021 u 14:39 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

СДП: Медијски шљам из региона покушава испровоцирати сукобе у Црној Гори

Потпредсједник СДП Бојан Зековић саопштио је да та партија позива Агенцију за електронске медије да онемогући емитовање програма Happy телевизији

Потпредсједник СДП Бојан Зековић саопштио је да Социјалдемократска партија позива Агенцију за електронске медије да хитно онемогући емитовање програма Happy телевизији.

- Која у континуитету производи хушкачке садржаје а синоћ је имала кулминацију са емисијом под темом “Да ли ће пасти крв у Црној Гори?” Медијски шљам из региона који годинама културолошки и информативно трује наш јавни простор сада иде корак даље и покушава испровоцирати сукобе у Црној Гори- наводе они.

Како су навели "наше унутрашње разлике су наше и рјешаваћемо их договором, као много пута до сада, али сви заједно не смијемо дозволити да будемо алатка у туђим рукама и да други остварују своје интересе завађајући нас међу собом".

- Сви грађани Црне Горе, упркос разликама морамо бити неподијељени у одлучности да се проблем ријеши на миран начин и не дозволимо да нас радикалска власт из Београда хушка једне на друге. Позивамо предсједника Скупштине Црне Горе и предсјеника Владе Црне Горе да осуде покушај стварање немира како би “пала крв у Црној Гори” и обезбиједе поштовање закона и немогућност емитовања сличних садржаја убудуће- поручују они.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
22. maj 2024 05:22