Simić / -
14/12/2022 u 18:04 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Simić: Specijalci da se povuku sa sjevera, njihovo prisustvo izaziva strah

Šetaju do zuba naoružani, pretresaju vozila, maltretiraju građane, da se najhitnije povuku jer ne doprinose miru, rekao je potpredsjednik Srpske liste

Nakon sednice Kriznog štaba potpredsjednik Srpske liste Igor Simić rekao je da specijalci treba da se povuku sa sjevera Kosova, jer, kako je rekao, njihovo prisustvo izaziva strah kod Srba, prenosi N1.

- Šetaju do zuba naoružani, pretresaju vozila, maltretiraju građane, da se najhitnije povuku jer ne doprinose miru, rekao je Simić.

On je poručio da su zahvalni svima koji su odlučni da ostanu i opstanu na Kosovu i spremni da brane pravo da žive normalan život.

- Sve više ljudi je na barikadama zato što su svjesni da je ovo reakcija Srba na ono što Priština želi, a to je protjerivanje našeg naroda. Apelujemo na građane da ostanu istrajni, ali suzdržani i da poštuju međunarodne predstavnike, Euleks i KFOR koji se nalaze na terenu, istakao je.

Novu skupštinsku većinu Sjeverne Mitrovice smatra nelegitimnom i neprihvatljivom.

Podsjetimo, za predsjednika Skupštine opštine Sjeverna Mitrovica izabran je Nedžat Ugljanin, koji je poručio da će se ovaj saziv do izbora u aprilu što manje baviti političkim pitanjima, a u interesu svih zajednica.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 19:32