Photo by LOGAN WEAVER on Unsplash
03/08/2021 u 20:07 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Интерполова потјерница: Пао истакнути члан кавачког клана

Он се потражуjе по потjерници НЦБ Интерпол-а Подгорица ради вођења кривичног поступка коjи се против њега води због кривичног дjела стварање криминалне организациjе и тешко убиство у покушаjу

Држављанин Црне Горе А.J.(26) ухапшен jе данас у Бања Луци, саопштено jе из Управе полициjе.

У заjедничкоj и координираноj активности службеника Управе полициjе Црне Горе и полициjских службеника Државне агенциjе за истраге и заштиту и Министарства унутрашњих послова Републике Српске - Босна и Херцеговина, спроводећи активности циљаног трагања и размjене оперативних података путем међународне оперативне полициjске сарадње, данас jе у Бања Луци лоцирано и лишено слободе међународно тражено лице Алмир Јаховић (26) из Бара, држављанин Црне Горе.

Он се потражуjе по потjерници НЦБ Интерпол-а Подгорица ради вођења кривичног поступка коjи се против њега води због кривичног дjела стварање криминалне организациjе и тешко убиство у покушаjу.

Наиме, сумња се да jе ово лице током jула и августа 2018. године у Бару и Будви, као члан криминалне групе коjу су jош сачињавала лица О.А., Н.Е. Ц.Д., М.Д. Ц.Е, Н.М. и други, у границама своjе одговорности, учествовао у извршењу тешког кривичног дjела, тешко убиство извршено у покушаjу на штету лица Ђ.J.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 02:11