/ - фото: HTTPS://LAPSI.AL/
04/01/2022 u 17:52 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Тирана: Убијен младић, рањене четири особе

Према незваничним информацијама, свему је претходила свађа изеђу двије групе младића

Вечерас се десила пуцњи у престоничком насељу Дон Боско, гдје се, према прелиминарним информацијама, сумња да је једна особа погинула, а четири су повријеђене.

 Догађај се, како се сазнаје, одиграо у области познатој као „Филандо”, пише lapsi.al. Према незваничним информацијама, свему је претходила свађа између двије групе младића.

Полиција Тиране је дала прву реакцију медијима убиства које је потресло Тирану. Ерион Чела, 35, убијен је ватреним оружјем. Док су повријеђени Арбен Дани стар 46 година повријеђен у ногу, Азби Селимај 19 година повријеђен у раме, Блерим Чела 28 година повријеђен у десну ногу и лице. Овај други је брат жртве, 41-годишњи Едмонд Крој такође је повријеђен у стомак и ногу.

- Полицијске службе поставиле су контролне пунктове на свим улазно-излазним тачкама Тиране и унутар насеља у које се сумња да су отишла лица, која су након пуцања из ватреног оружја отишла возилом типа "мерцедес-бенз". Истражна екипа је на лицу мјеста и ради на расветљавању околности догађаја- саопштено је из албанске полиције.

        

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 07:48