У Пријепољу ухапшен полицајац / - илустрација
28/05/2022 u 13:13 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

У Пријепољу ухапшен полицајац: Сумња се да је превозио дрогу

Осумњиченима је одређено задржавање до 48 часова након чега ће, уз кривичну пријаву, бити приведени Вишем јавном тужилаштву у Ужицу

Припадници Министарства унутрашњих послова, ПУ Пријепоље, ухапсили су полицијског службеника граничне полиције Б. Д. и његову пријатељицу С. Д.

Они су ухапшени због постојања основа сумње да су извршили кривично дјело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога, пише Б92.

Полиција је у подруму куће осумњичене С. Д. пронашла 30 паковања са више од 32,7 килограма биљне материје за коју се сумња да је марихуана.

Претходно је полицијски службеник Б. Д., по напуштању патроле за надзор државне границе према Републици Црној Гори, како се сумња, службеним аутом превезао торбу у којој се налазила дрога до куће С.Д.

Осумњиченима је одређено задржавање до 48 часова након чега ће, уз кривичну пријаву, бити приведени Вишем јавном тужилаштву у Ужицу.

Полицијски службеници Сектора унутрашње контроле у сарадњи са полицијским службеницима ПУ Пријепоље и надлежним тужилаштвом настављају даљи рад на овом случају.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 10:14