Илустрација / Фото: В.Лукић
01/03/2022 u 13:28 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

У Приштини: Дјечак на смрт избоден ножем на путу до школе

Лице за које се сумња да је задобило тешке повреде оштрим оруђем (нож), упућено је у Центар породичне медицине, гдје је констатована смрт, наводи се у саопштењу

Дјечак Р.Х. (14), избоден је ножем у насељу Врањевац у Приштини, након чега је преминуо, преноси Газета експрес. Дјечак је избоден недалеко од школе "Хиљми Раковица", гдје је ишао у 9. разред.

Према ријечима свједока са лица мјеста, 14-годишњак је избоден неколико пута на путу ка школи, а полиција још увијек није потврдила да ли је приведен осумњичени за ово убиство.

- Данас око 7.30 добили смо информацију о случају убиства, у Улици Фахри Фазлииу, у Приштини. Одмах по добијању ове информације на лице мјеста изашле су све полицијске јединице. Према првим подацима, лице за које се сумња да је задобило тешке повреде оштрим оруђем (нож), упућено је у Центар породичне медицине, гдје је констатована смрт.

Смрт 14-годишњег мушкарца Р.Х. констатовала је медицинска екипа. Полицијски истражитељи су покренули истрагу ради расветљавања свих околности у вези са случајем - наводи се у обавјештењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 07:02