/ - FOTO: MUP KS
23/12/2021 u 18:24 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ФОТО) Убиство Рамића: Погледајте шта је полиција пронашла у стану Јашаревић

Под надзором Кантоналног тужилаштва Кантона Сарајево полицијски службеници настављају даљи рад

Предузимајући мјере и радње на расвјетљавању убиства Мехмеда Рамића из Сарајева које се десило 12. децембра на Пофалићима, општина Ново Сарајево, на основу писмене наредбе Кантоналног суда у Сарајеву, припадници Сектора криминалистичке полиције, Управе полиције МУП-а Кантона Сарајево извршили су претрес стана у улици Малта, општина Ново Сарајево који је користио осумњичени Амел Јашаревић Шаја из Сарајева, пише Аваз.

image
- FOTO: MUP KS

Како сазнаје портал "Аваза" велика количина наоружања пронађена је у изнајмљеном стану који је раније користио осумњичени Јашаревић. Он је овај стан изнајмио другим особама, али га то не ослобађа кривичне одговорности.

image
- FOTO: MUP KS

Полицајци су током претреса пронашли и одузели: 10,39 килограма материје бијеле боје која својим изгледом асоцира на опојну дроги спид, 4,8 килограма марихуане, двије прецизне ваге за мјерење, машину за вакумирање те шест аутоматских пушки, пиштољ, два пригушивача, 11 ручних бомби, распрскавајућа мина, 13 електричних детонаторских капсли, 2 тротирска метка, 4 ручна бацача ракета (зоље), око 1 кг пластичног експлозив, више оквирова за ватрено оружје, око 600 комада муниције различитог калибра, уређај за кодирање кључева, полицијска униформа, полицијски блинкери и више мобилних телефона.

image
- FOTO: MUP KS

Под надзором Кантоналног тужилаштва Кантона Сарајево полицијски службеници настављају даљи рад на расвјетљавању и документовању више кривичних дјела за која је осумњичено наведено лице, а које се налази у притвору.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 13:40