/ фото Дан портал илустрација
21/08/2021 u 11:39 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ухапшен због полних радњи према дјетету

Гранична полиција Босне и Херцеговине лишила је слободе више особа осумњичениох за више кривичних дјела

Службеници Јединице граничне полиције Требиње, 19. аугуста 2021. године, лишили су слободе И.Л. (1997.), држављанина Босне и Херцеговине. Како је саопштено, граничним провјерама је утврђено да је за њим Полицијска управа Зеница расписала потрагу због кривичног дјела тешка крађа. 

Контролисан је на уласку у БиХ на Међународном граничном прелазу Делеуша.

- Истога дана, припадници Граничне полиције БиХ су у просторијама Јединице граничне полиције Аеродром Сарајево лишили слободе М.З. (1981.), након што је установљено да га потражује Основни суд у Зворнику због извршења кривичних и прекршајних санкција. Држављанин БиХ је предат службеницима Окружног центра Судске полиције Источно Сарајево- наводе у саопштењу.

Приликом уласка у БиХ на приелазу Попови, 18. аугуста 2021., лишен је слободе М.М. (1981.) јер је утврђено да је за њим Полицијска управа Бијељина расписала потрагу због кривичног дјела задовољење полних страсти пред дјететом. Службеници ЈГП Бијељина,. држављанина БиХ су предали службеницима ПУ Бијељина.

- Службеници ЈГП Зворник, 18. аугуста 2021., лишили су слободе Л.Р. (1980.) при изласку из БиХ на прелазу Каракај. Провјерама је утврђено да је за њим Министарство унутрашњих послова Кантона Сарајево расписало потрагу због кривичног дјела фалсифицирање исправе. Држављанин БиХ је предат службеницима МУП-а КС- наводе у саопштењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
13. maj 2024 04:52