/ - FOTO: FACEBOOK
29/11/2021 u 17:09 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Укинут притвор инспектору МУП-а РС који је повезиван са шкаљарцима

Миловановић је љетос хапшен због сумње да је помогао у скривању ”шкаљарца” Милоша Божовића, за којим је тада била расписана потјерница због учешћа у убиству у Никшићу

Суд БиХ укинуо је притвор суспендираном инспектору МУП Републике Српске  Младену Миловановићу који је ухапшен у акцији ”Транспортер” због сумње да је починио кривично дјело организовани криминал и трговина дрогом, јавља Avaz.ba.

Како је саопштено Миловановићу су, на предлог Тужилаштва БиХ, одређене мјере забране.

- Одређена је мјера забране путовања, привремено му се одузима важећа путна исправа, забрањен му је прелазак границе с личном картом, као и забрана посјећивања одређених мјеста, као и зграда МУП РС, СИПА, те забрана састајања и контактирања са другим осумњиченима и свједоцима - саопштио је Суд БиХ.

Појашњавају да мјере могу трајати док за тим постоји потреба, а осумњичени је упозорен да му се у случају кршења мјера може одредити притвор.

Шкаљарац изручен ЦГ: Осумњичен за тешко убиство путем подстрекавања и помагања

У акцији ”Транспортер” заплијењено је 303 килограма марихуане и 56 килограма кокаина, те ухапшено више особа. Миловановић је љетос хапшен због сумње да је помогао у скривању ”шкаљарца” Милоша Божовића, за којим је тада била расписана потјерница због учешћа у убиству у Никшићу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 15:28