Muškarac pretukao djevojku pored policijske stanice u Sarajevu / - FOTO: PRINTSKRIN
17/08/2023 u 18:13 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

(UZNEMIRUJUĆE) Muškarac pretukao djevojku pored policijske stanice u Sarajevu

Poštovani, šaljem vam uznemirujuće snimke kako čovjek tuče ženu 50 metara od policijske stanice Ilidža. Žena je poznata kao neko ko pravi ‘probleme’, ali to nije izgovor za ovakvo ponašanje niti bilo ko ima pravo da tuče nekoga ovako krvnički“, navedeno je u poruci

Muškarac je pretukao djevojku pored policijske stanice u sarajevskom naselju Ilidža, a ovo je snimio jedan od stanara obližnje zgrade.

Nakon svađe, jedan muškarac je počeo da udara djevojku koja je od udaraca pala na beton, a on je i nakon toga nastavio da je udara, javlja srpskainfo.com.

"Poštovani, šaljem vam uznemirujuće snimke kako čovjek tuče ženu 50 metara od policijske stanice Ilidža. Žena je poznata kao neko ko pravi ‘probleme’, ali to nije izgovor za ovakvo ponašanje niti bilo ko ima pravo da tuče nekoga ovako krvnički“, navedeno je u poruci, piše „Crna hronika“, prenosi Nova.rs.

„Postoje nadležne institucije koje su se mogle pozvati na ovaj slučaj. Ne znam šta je prethodilo čitavoj ovoj situaciji, ali to nije izgovor za ovakvo ponašanje!“, dodaje se u poruci.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
29. maj 2024 05:30