Сјеверна Митровица, РОСУ / - Твитер
13/10/2021 u 12:34 h
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Ванредно из Владе Србије: На десетине рањених у Митровици

Предсједник Србије Александар Вучић упутио се данас у Рашку на хитан састанак са представницима Срба на Косову и Метохији

Директор Канцеларије за Косово и Метохију Владе Републике Србије Петар Петковић одржава ванредну конференцију за медије, поводом најновијих дешавања на Косову, јављају београдски медији.

Иначе, предсједник Србије Александар Вучић упутио се данас у Рашку на хитан састанак са представницима Срба на Косову и Метохији.

Директор Канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковић казао је  да је јутрошња акција Косовске полиције још једна провокација косовског премијера Аљбина Куртија пред локалне изборе и додао да је о томе обавијестио специјалног извјестиоца Европске уније за дијалог Мирослава Лајчака.

image

FOTO: KOSOVO ONLINE

Јутрос у девет часова по налогу психопате Аљбина Куртија, полицајци са пирпадницима РОСУ упали су на сјевер Косова. Имамо десетине повријеђених. Међу десетинама повређених, тешко је упуцан Срећко Софронијевић човјек ком се управо боре за живот. Дивљаштво Куртија је довело до тога, до изазивања хаоса на сјеверу Косова и Метохија. Након тога, када је РОСУ кренуо ка школи, храбри голоруки Срби су успјели да отерају РОСУ - рекао је Петковић.

-Рањавањем Срећка Софронијевића пала је кап српске крви - додао је Петковић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 19:23