/ SKRINŠOT YOUTUBE ORA NEWS
25/11/2022 u 11:31 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Albanski mediji objavili fotografije zaplijenjenog kokaina

Prema natpisima albanskih medija laboratorije za preradu kokaina otkrivene su u gradovima Frakul i Fratar okruga Fjer, a do sada je uhapšeno 15 osoba

Nakon što je u Baru otkrivena veća količina kokaina u zajedničkoj akciji crnogorske, albanske policije i američke DEA-e, u Albaniji su uslijedili pretresi i hapšenja.

Kokain koji je bio sakriven u vrećama sa vještačkim đubrivom, otkrila je crnogorska policija u julu, uz pomoć Uprave za prihode i carine, nakon što je teret stigao u Luku Bar. Kako saznaje portal "Ora News", zaplijena teži oko 400 kilograma.

Kako saznaje portal RTCG u Upravi policije, pronađeno je blizu 500 kilograma droge. Prema napisima albanskih medija laboratorije za preradu kokaina otkrivene su u gradovima Frakul i Fratar okruga Fjer, a do sada je uhapšeno 15 osoba.

"Inspektori Sektora za borbu protiv kriminala u saradnji sa Višim državnim tužilaštvom i albanskom policijom držali su pošiljku na posmatranju do njenog konačnog odredišta, Albanije, i sprovedena je akcija koja je danas zatvorena", prenosi Top channel.

Dodaju da je do sada je uhapšeno 15 osoba, dok su na licu mjesta pojačane policijske snage. Navode da je droga stigla iz Kolumbije u luku Bar, sa krajnjom tačkom u Frataru.

Policije dvije zemlje su pod tajnim nadzorom držale više osoba u trajanju od tri mjeseca, ne bi li se jasno utvrdila uloga svih umiješanih.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 14:16