Милорад Додик показао средњи прст новинарима / - фото: ПРИНТСКРИН
22/03/2022 u 13:07 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Додик из аутомобила показао средњи прст новинарима?

Подсјећамо, Додик данас данас у згради Тужилаштва БиХ у Сарајеву даје изјаву у предмету куповине виле на Дедињу у Београду

Лидер СНСД-а Милорад Додик још једном је демонстрирао вулгарност и непримјерено понашање које себи члан Предсједништва БиХ никако не би смио да дозволи, пише Кликс.ба.

Наиме, приликом данашњег доласка пред Тужилаштво БиХ гдје даје изјаву у вези са спорном куповином виле у Београду Додик је кроз прозор службеног аутомобила показао средњи прст присутним новинарским екипама.

Не може се процијенити коме је ово тачно било упућено, обзиром на присутан велики број новинарских екипа, али свакако можемо са сигурношћу утврдити да је овим потезом изашао чак и из непримјерених оквира понашања на смо од њега навикли, наводи сарајевски портал.

Подсјећамо, Додик данас данас у згради Тужилаштва БиХ у Сарајеву даје изјаву у предмету куповине виле на Дедињу у Београду.

Раније је изјавио да се се овај предмет покреће “из политичких разлога” како би се “скренула пажња са дешавања у ФБиХ где нису успјели да договоре измјене Изборног закона”.

Додик ће данас у 13 сати одржати и конференцију за медије у Источном Сарајеву.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
09. maj 2024 04:20