Skok sa Starog mosta u Mostaru / - FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM MOSTAR.FOREVER
13/09/2022 u 19:53 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Grupni performans: Skok sa mosta u Mostaru koji je zadivio svijet

Nedavno je grupa profesionalaca koja se bavi takozvanim visokim ronjenjem ili ronjenjem sa litice (cliff diving), izvela možda i najspektakularniji i najopasniji skok sa mostarskog Starog mosta

Čuveni Stari most u Mostaru decenijama unazad jedno je od omiljenih mesta za skakanje u reku sa velike visine.

Mnoge ljude željne adrenalina "prihvatila" je Neretva sa oko 25 metara. Neki od njih nisu dobro prošli, ali to nikada nije sprečavalo one koji su željni da se oprobaju u tome.

Tako je bilo i nedavno kada je grupa profesionalaca koji se bavi takozvanim visokim ronjenjem ili ronjenjem sa litice (cliff diving), izvela možda i najspektakularniji i najopasniji skok sa mostarskog Starog mosta.

Ovaj zaista impresivan performans oduševio je u tom trenutkui prisutne gledaoce, ali i sve one koji su imali prilike da ga pogledaju na snimku objavljenom na Instagram profilu mostar.forever.

- Bio sam često prisutan prilikom skakanja sa ovog mosta, ali ovo je zaista nevjerovatno, nikada nisam vidio tako nešto, mislim da ovakav skok nikada prije nije izveden - kaže jedan čitalac Kurira koji nam je ukazao na ovaj fantastični skok.

(Kurir.rs. Instagram Mostar forever)

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
07. maj 2024 04:07