/ - МАТЕЈ ПЕРИШ/ - ИНСТАГРАМ
17/01/2022 u 12:29 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
StoryEditor

(ВИДЕО) Нови детаљ у истрази несталог Матеја: Док силази низ степенице чује се непознат глас - "Ајде сад устани"

На снимку која се и раније појавио на друштвеним мрежама видљиво је Матејево спуштање степеницама код "Саванове", а шта се догодило након тога остаје непознато

Потрага за несталим Матејем Перишем (27) из Сплита ушла је у 18 .дан, пише Kurir.rs.

Матеј је у главни граад Србије дошао са пријатељима како би прославио дочек нове 2022. године, а провод у београдском клубу "Готик" претворио се у ноћну мору. О томе гдје је нестао већ више о двије недеље само се нагађа, а полиција и даље претражује Саву и Дунав.

У медијима су се недуго након Матејевог нестанка појавили снимци са надзорних камера на којима се нестали Сплићанин види како трчи београдским улицама у мајици кратких рукава. Српска полиција објавила је и реконструкцију догађаја и тренутно се покушава открити разлог због кога се Матеј у лаганом трку кретао баш према ресторану “Саванова”.

На снимку која се и раније појавио на друштвеним мрежама видљиво је Матејево спуштање степеницама код "Саванове", а шта се догодило након тога остаје непознато.

Страница "Нестали Матеј Периш" навела је да се на том снимку - који је настао нешто прије три сата у ноћи нестанка - налази можда "највећи детаљ који је свима промакао".

На деветој секунди снимка чује се узвик непознате особе, вјероватно женске, која говори:

- Хајде сад устани!

Полиција тек треба да провјери да ли се ради о аутентичном запису.

Млади Матеј Периш из Сплита, подсетимо, нестао је у Београду у ноћи између 30. и 31. децембра. Из потпуно непознатих разлога Периш је око 1.20 после поноћи истрчао из клуба "Готик" у којем је био са друштвом и од тада му се изгубио сваки траг.

(Kurir.rs)

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community

Izdvojeno

17. maj 2022 03:09