/ - FOTO: EPA
05/11/2022 u 16:08 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) ROSU demantuje da su krenuli na sjever Kosova i Metohije

To nije tačno, rekao je portparol kosovske policije povodom vijesti objavljene na koha.net da su specijalne jedinice krenule ka sjeveru srpske pokrajine.

Pošto su pojedini mediji prenijeli informaciju da su snage Kosovske policije ROSU viđene da se kreću ka Sjevernoj Mitrovici portparol kosovske policije Baki Keljani demantovao je te navode. 

- To nije tačno - rekao je Kiljani, povodom vijesti objavljene na Koha.net da su specijalne jedinice krenule ka sjeveru srpske pokrajine.

Koha je prenijela, pozivajući se na objavljeni video snimak na kojem se vide dva vozila specijalnih jedinica, da su jedinice ROSU ušle su u Kosovsku Mitrovicu i krenule ka sjeveru.

Kako se navodi na portalu, specijalne jedinice krenule su u pravcu sjevera nakon odluke Srba da napuste kosovske institucije, uključujući i policiju.

Na svom Tviter nalogu se ovim povodom oglasio Bljerim Vela, šef kabineta kosovske predsjednice Vjose Osmani, koji je rekao da ovo nije tačna informacija da su u pitanju specijalne jedinice, već da je riječ o regularnoj policiji.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 19:27