Драшко Станивуковић / - ФБ
13/10/2021 u 22:05 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Станивуковић мора у изолациjу и за то криви одборника СНСД-а

Забринут сам и за даље функционисање града Бањалуке, јер од тих истих људи нисам добио подршку да имам свог замјеника, који треба да ме мијења у случају потребе, казао је градоначелник Бањалуке

Управо сам добио информацију да са својим сарадницима морам у изолацију, због неодговорног понашања шефа Клуба одборника СНСД, који се у Скупштини града појавио као позитиван на корона вирус, поручио је на друштвеним мрежама градоначелник Бањалуке Драшко Станивуковић.

Каже да су сви добили рјешење о изолацији, те да изражава забринутост за здравље својих сарадника, пријатеља, сабораца и новинара који су присуствовали сједници Скупштини града.

– Забринут сам и за даље функционисање града Бањалуке, јер од тих истих људи нисам добио подршку да имам свог замјеника, који треба да ме мијења у случају потребе. Са друге стране градски менаџер, моји савјетници, потписници свих 12 кључних одјељења се налазе у изолацији, иако су негативни на корона вирус – додао је Станивуковић и додао да је морао отказати планирана појављивања на догађајима.

Запитао је како ће Град функционисати, без кључних људи који су у изолацији.

– Дајем ријеч ћемо из изолације да се трудимо максимално, како би Град функционисао. Наша је дужност да се изборимо да Бањалука иде даље – навео је Станивуковић

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 09:24